Products

Jams, Compote and Gliko, Cheese, Raki, Juices & Liquors, Other products

Reçelra

Reçel Fiku, Reçel Manaferre, Reçel Rrushi, Reçel Hurme, Reçel Ftoj, Reçel Kungullesh e xhinxher, Reçel Boronice, Reçel Speci, Reçel Molle, Reçel Gorica, Shorup pishe

Gliko & Komposto

Gliko patëllxhani, Gliko shalqiri, Komposto thane, Kërpurdha Porçini, Lule çikore

Djathra

Djath i tymosur me pishë të kuqe, Djath me sherebelë, Djath me lulkuqe, Djath i stazhënuar në barë, Djath i stazhënuar në tokë, Djath lope dhe dhie me spec djegës, Djath me çaj mali

Lule cikore

Lule cikore

Gjalp i freskët

Shurup Pishe

Shurup Pishe

Reçel Rrushi

Reçel Rrushi

Lëng Shege

Lëng Shege

Djathë Sherebelë

Komposto Thane

Komposto Thane