shef. Alfred Marku

Mirësevini!


Restorant Rapsodia: ajo që vlen të theksohet është ushqimi i shëndetshëm që ne ju shërbejmë. Shërbime hoteli: në katin e dytë ne ofrojmë shërbimin hotel, me standarte të larta dhe mikpritëse, për të gjithë ata që qëndrimin e tyre në ambjentet tona e duan sa më të gjatë. Shërbime katering: Dekorime (me lule - qirinjë, etj), Pritje / Darka Gala- Inagurime, Fejesa, Festa Suprizë, Ceremoni Përvjetori. Baxha Rapsodia e cila ndodhet në fshatin Krajen, që në vitin 2011 ka ofruar për tregun prodhime bylmeti. Kooperativa: ndër prodhimet kryesore janë vera Sapa e kuqe, me varietet kallmet e shardone, prodhimet e vajt të ullirit, po ashtu prodhimin e shumë fruta perimeve.